robbod7 Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 No właśnie mam wentyla od procka i chce go przymozować na NB wiecie brodzy bracia jak to zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 moze bys napisal jaki wentyl i radiator? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbod7 Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 TAki zwykly na socket a od athlona a płyta to soltek ten na nforce 2 ultra 400 (mam pasywny montowany na tych 2 otworach w płycie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Ja mialem wiatraczek od starego celerona to go do NB kropelka przykleilem :) Do tej pory trzyma sie bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Pewnie masz ta plyte co ja :) Ale do rzeczy. Najlepiej jak z drugiej strony NB przytkniesz kartke, odwrocisz plyte, zaznaczysz otwory potem przytkniesz to do radiatora i w tych miejscach nawiercisz otwory. Mozesz potem albo uzyc jakis srubek albo standardowych kolkow wciskajac je od 2 strony. Jak tak mam zrobione na grafice i fajnie to wyglada. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sys@k Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 mozesz tez zrobic tak o: niebieskie - te wkreciki co sie plyte do obudowy montuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 po zakupie v7+ zostal mi radiator zalman 3000 mialem zamiarac sprobowac zamontowac go na czipset mobo ale ten orginalny jest tylko cieply wiec chyba nie ma sensu go zmieniac ma ktos jakis pomysl jak by go wykorzystac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 jako stojak na wizytowki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 Good idea !! Kumpel taki ma :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...