Paazik Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Wiem, wiem. Tematów takich było sporo ale one more... Więc tak mam zamiar kupić monitor 17 lub 19 CRT. Mam problem gdyż jest tyle firm ,że..... Zastanawiam nad : 17 Lg F700P lub NEC FE791 SuperBright, ten to bym brał bez zastanowienia no ale te dwa paski:( Możecie mi coś o tym tell? Ew. jakieśą foto. Iiyama Vision Master Pro 413, jak wyżej te paski:( 19 Lg F900P coś strasznie oczy od niego bolą:( Nawet przy wysokim odśw. NEC FE991 Super Bright, ach te paski :( tell me more. Dziex za odpow. ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paazik Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 W nowym numerze chipa ma być test monitów do 1000 zł. Zna ktoś już wyniki??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Mam FE791SB od hmm 4 dni. Pisalem juz dyuzo i mowie nadal zajebiosty monitor. Super geometria, super kolory. Paski, jakie paski ich praktycznie nei widac. Porownywalem to z LG, Szajsungami, Philipsem i nie ma dla niego godnego konkurenta. CHyab ze SOny na Trinitronie !!! BIerz i nie pytaj :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...