lopik_ Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 czy dam rade podmienić oryginalny wentyl w zasilaczu na ten http://www.allegro.pl/show_item.php?item=18690617 a jeśli tak to jak mam go podpiąc ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 jaki zasilacz?jaki zasilacz?jaki zasilacz?jaki zasilacz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 nie wiem jaki typ wiem ino że Megabajt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 no to pewnie sie da. Jak znam zycie to w tych szajsowatych zasilkach to wentylatory sa lutowane do zasilki wiec trzeba bedzie to wywalic i napiecie zapodac z kabelkow wychodzacych z zasilacza (tych do dysku itp) chyba to janso wyjasnilem, albo i nie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 dokladnie tak jak napisal Grinch :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...