aztec Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zabieram sie do montażu dablju si i ponieważ nie chciałem rżnąć mojej budy z zawartością postanowiłem, że całego kompa muszę umieścić gdzieś indziej. Nie miałem pod ręką żadnej wolnej budy ATX upchałem więc wszystko do AT. Trochę pracy brzeszczotem i gotowe. PS Na koniec 2 pytania konkursowe? 1. Co siedziało pierwotnie w tej budzie? 2. Kto był producentem tego kompa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxi82 Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 :) 486 DX2 66, OpTiMuS:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.Youth Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 optimus 486 sx ale zegar nie pamietam ale strzele ze 25 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 wypasiony LOL-mod :] ;) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 486 sx 33 mhz :] na 100% bo takiego mialem w 95'roku ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Optimus 486 25mhz qmpel takiego mial :D tam na budzie byl taki przycisk do podkrecania :] btw jaka nagroda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 rozumiem ze tyl malej obudowy pochodzi od duzej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrack Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 optimus 486 sx :) sam mam nadal taka obudowe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 a co to ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Fuj :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 :lol: :lol: jak ty to upchnołeś :?: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 8O ale kupa :!: gratuluję odwagi przy zamieszczaniu fot 8) mam stuletnią budę po compaq proliant - przeróbek była cała masa by upchać w niej mobo i zasiłke atx - 10/10 za upór :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 juz lepiej było to wrzucic do pudełka po butach... lzejsze i estetyczniejsze pewnie by było... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 A fuj taki komputer :) Mod roku 2003 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Optimus 486 25mhz qmpel takiego mial :D tam na budzie byl taki przycisk do podkrecania :] btw jaka nagroda :) TURBO ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Optimus 486 25mhz qmpel takiego mial :D tam na budzie byl taki przycisk do podkrecania :] btw jaka nagroda :) TURBO ?? hehehe moze NITRO...:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 :arrow: pogratulowac pomyslu, ale ja zdecydowanie wolalbym (gdybym to ja decydowal), zeby mobo i inne podzespoly lezaly na biurku, niz mialyby sie gniezdzic w takiej budzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Super Turbo Extra Lipa :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...