Emotsetung Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Złożyłem kolesiowi MSI 845pe neo dzwiek na płycie REALTEK 650 masakra :( rwie sie na 4-8 sekund :( :( :( albo dłuzej podczas sluchania muzy albo w grach ogolnie zanika czesto na forum msi rece rozkladaja 8O ale kicha pomocy :? szkoda ze nie bylo ASUSow tak jak chcialem probowalem juz wszystkich znanych mi ustawien pomocy !!!! Moze ktos sie z tym uporał wiadomo POLAK potrafi panowie do maszyn i prosze o odpowiedzi .Po z mianie karty na 128 live wszystko cyka .Ale to nie jest rozwiazanie musze to naprawic .Chyba stwierdzam powoli ze MSI to lipa . :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 na moim solteq dzwięk realtek alc650 działa pięknie.Spróbuj najnowsze stery,ale mi sie wydaje ze to coś sprzętowo nie tak stery http://www.realtek.com.tw/downloads/dlac97...8&Software=True Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeride Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 tak to już jest z tymi zintegrowanymi kartami dzwiękowymi :) kup obojętnie jaką zwykłą karte dzwiękową Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 A jakiego systemu używasz, ja mam też wałki ale tylko pod 98. Na XP wszystko chodzi jak należy, wydaje mi się że stery do 98 dla tego układu są totalnie niedopracowane. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emotsetung Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Uzywam XP profa. i masakra jak juz wczesniej mowilem jak nie to jade do chlopakow na gielde wymienic bo co tu poradzic nie bede dokladal do interesu.Ale moze ktos ma jeszcze jakies pomysly. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...