sZiBis Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Mam taki problem posiadam gf4 mx 440 z tv-outem prolinka i mam wlasnie problem z tv outem. Mianowicie wyswietla mi obraz dobrej jakosci na tv tylko jest maly mankament w tym ze leca mi pasuy tak jakby byla czestotliwosc z przeplotem i nie wiem jak sie tego pozbyc bo to zwieksza dyskonfort pracy i do tego jeszcze czasem sie przestawi obraz a potem znowu wraca na miejsce nie wiem czym to jest spowodowane ale myszle ze tv ma 50 hz a wyjscie daje 60 tylko jak to ustawic bo tvtool tez mi nie daje za wiele robi mi sieke na ekranie dopiero :( jak kto s sie orientuje niech mi poda pomysl jakis dzieki z gory Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldwinc Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 a wyjmi kabel antenowy z TV jesli masz podlaczony... i powiedz czy "pasy" zniknal.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedwiedi Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 a wyjmi kabel antenowy z TV jesli masz podlaczony... i powiedz czy "pasy" zniknal.... Dokładni - co ja się nacudowałem z tymi paskami... :o Aż w końcu przystawiłem TV bliżej kompa (oczywiście musiałem wyjąć antenę), bo myślałem, że to wina zbyt długiego kabla. Podłączyłem tym oryginalnym, co dostałem z kartą (długości 2 cm :lol: ) i obraz super. No to wkładam znów ten długi kalbel i dalej super. Teraz już wiem, że to wina anteny. :oops: A kablówka jak zakłóca...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sZiBis Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 dzieki za odpowiedz zaraz to sprawdze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...