Halfi Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Witam mam takie pytanie ... otoz na starej plycie gigabyte jak komp sie wlaczal i wyszukiwal dysk moglem kliknac f4 i wyskakiwalo okienko z mozliwoscia wyboru dyskow lub cd-romu z ktorego kompa ma sie zbootowac. Teraz jestem posiadaczem NF7 i nie wiem czy jest taka opcja w tej plycie .. help Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 chyba nie ma czegos takiego, trza recznie w biosie zmieniac. Mozna sie przyzwyczaic, mozesz tez jakiegos softa do bootowania zapuscic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobex Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Tak, na tym Abicie tego nie ma, też kiedyś sie denerwowałem że takiego fajnego udogodnienia brak. pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 thx za odpowiedz, a jaki soft do botowania systemow z 2 roznych dyskow polecacie >?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobex Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Ja zrobiłem sobie płytkę CD-R bootowalną przy pomocy dyskietki z WinME ale to nie ma większego znaczenia. pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...