ungabunga Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Już nie wiem jak to jest.Miałem 256MB ddr 333 TwinMosa(jednostronne) i działały super(cl-2,i wszystkie inne syfy najniżej).Postanowilem dokupić kolejne 256MB.Przysłali mi Nanye(dwustronną)-no i lipa.Działają chwile razem i nagle dup i zwis,niebieski ekran(cl-2,5,i wolne tajmingi). Próbowalem różnych konfiguracji "bankowych" i to samo.Nawet jeżeli je puszcze na 266 to się tak dzieje. Nie wiem czyto wynika z kompatybilności jednostronnych z dwu,lub trafił mi się jakiś MEGA-SZAJSOWY egzemplarz. Co kto na to? P41.6@2.2,asusP4s333,reszta chyba nie ważna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer(@twojepc.pl) Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 ...no [gluteus maximus] panie.... a pejedynczo dzialaja dobrze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ungabunga Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 niestety dobrze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ungabunga Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 ale jeszcze jest taki problem ze jak dam tylko jedną kość do banku 3 to caly czas niebieskie ekrany wyskakują; jeżeli jest zaś w banku 2 to działa ale tylko na SPD w biosie i nie za długo; natomiast jedna kość w banku pierwszym działa bezproblemowo-> CZY KTOŚ MI POWIE CZY TO JEST NORMALNE, JEŻELI NIE, CZY MOŻNA TO REKLAMOWAĆ?(płyta ma ok pół roku)?????? :cry: P41.6@2.2,asusP4333 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Zmien bios na nowszy taka moja rada...ja jeszcze za mojej CelinyII 533 tez mialem problem z kompatybilnoscia ramu zmienilem bios i wszystko chulalo jak przeciag...nio moze nie jak przeciag hie hie ale chulalo! :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ungabunga Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 no bios mam niestety w miare aktualny -1005 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 P41.6@2.2,asusP4s333,reszta chyba nie ważna niestety ~~~~~~~~~ to jest imho powód :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...