Erazor Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Mam grafa na chipsecie GeForce 256, w najbliższym czasie zamierzam wymienić sprzęt ale GeForce'a zostawić i nie wiem czy moja grafa pójdzie na wybranej przeze mnie płycie głównej, która ma AGP zasilane tylko 1,5 V. :cry: Może ktoś coś o tym wie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Mam grafa na chipsecie GeForce 256, w najbliższym czasie zamierzam wymienić sprzęt ale GeForce'a zostawić i nie wiem czy moja grafa pójdzie na wybranej przeze mnie płycie głównej, która ma AGP zasilane tylko 1,5 V. :cry: Może ktoś coś o tym wie? a jaka plyte chcesz kupic ? mialem creativa 256 ddr i chodzil na abicie be6-ii, dfi cos tam cos tam socketA, solteku 75kav i teraz lata nawet na gow***nym eCS k7vza ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erazor Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Mam grafa na chipsecie GeForce 256, w najbliższym czasie zamierzam wymienić sprzęt ale GeForce'a zostawić i nie wiem czy moja grafa pójdzie na wybranej przeze mnie płycie głównej, która ma AGP zasilane tylko 1,5 V. :cry: Może ktoś coś o tym wie? a jaka plyte chcesz kupic ? mialem creativa 256 ddr i chodzil na abicie be6-ii, dfi cos tam cos tam socketA, solteku 75kav i teraz lata nawet na gow***nym eCS k7vza ... Jeszcze dokładnie nie wiem, czekam na chipset VIA P4X400 i napewno będzie to płyta Asusa (Z tego co wiem ze specyfikacji VIA P4X400 to AGP NAPEWNO będzie zasilane 1,5 V) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 tu pomoze chyba tylko mail do producenta upatrzonego modelu albo wypowiedz kogos, kto ma taki sam zestaw, bo gdybac to ja sobie moge... niby nie mialem zadnych problemow na roznych plytach, ale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartez Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Z tego co się orientuję to GeForce 256 jest zasilany 1,5V więc będzie chodził (AGP x4 = 1,5V), Możesz też poznać po wyglądzie AGP (3,3V ma 1 przecięcie a 1,5V 2 przecięcia.) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...