Skocz do zawartości
Erazor

GeForce 256 a AGP 1,5V

Rekomendowane odpowiedzi

Mam grafa na chipsecie GeForce 256, w najbliższym czasie zamierzam wymienić sprzęt ale GeForce'a zostawić i nie wiem czy moja grafa pójdzie na wybranej przeze mnie płycie głównej, która ma AGP zasilane tylko 1,5 V. :cry: Może ktoś coś o tym wie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam grafa na chipsecie GeForce 256, w najbliższym czasie zamierzam wymienić sprzęt ale GeForce'a zostawić i nie wiem czy moja grafa pójdzie na wybranej przeze mnie płycie głównej, która ma AGP zasilane tylko 1,5 V. :cry: Może ktoś coś o tym wie?

a jaka plyte chcesz kupic ? mialem creativa 256 ddr i chodzil na abicie be6-ii, dfi cos tam cos tam socketA, solteku 75kav i teraz lata nawet na gow***nym eCS k7vza ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jaka plyte chcesz kupic ? mialem creativa 256 ddr i chodzil na abicie be6-ii, dfi cos tam cos tam socketA, solteku 75kav i teraz lata nawet na gow***nym eCS k7vza ...

Jeszcze dokładnie nie wiem, czekam na chipset VIA P4X400 i napewno będzie to płyta Asusa (Z tego co wiem ze specyfikacji VIA P4X400 to AGP NAPEWNO będzie zasilane 1,5 V)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...