GoX Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Mam 2 pytania: Po pierwsze ktora z kart Radeon 9800PRO w cenie okolo 2000zl(tak +,- 100 zl, choc gdyby wiecej bylo na minus to nie bede nazekac 8) ) A drugie pytanie brzmi nastepujaco: Czy lepiej kupic jakiegos najleprzego radeona 9800 czy takiego wlasnie sredniego ale 9800PRO?(Wydaje mi sie ze to drugie ale prosze o konsultacje :P ) No i to tyle, z gory dzieki za odpowiedz, gdyz decyzje musze podjac do poniedzialku :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Mam 2 pytania: Po pierwsze ktora z kart Radeon 9800PRO w cenie okolo 2000zl(tak +,- 100 zl, choc gdyby wiecej bylo na minus to nie bede nazekac 8) ) A drugie pytanie brzmi nastepujaco: Czy lepiej kupic jakiegos najleprzego radeona 9800 czy takiego wlasnie sredniego ale 9800PRO?(Wydaje mi sie ze to drugie ale prosze o konsultacje :P ) No i to tyle, z gory dzieki za odpowiedz, gdyz decyzje musze podjac do poniedzialku :roll: Oj sporo bylo ostatnio takich tematow. A konkluzja? Lepiej kupic sobie Radeon 9800 nonPro od Hercules'a, spokojnie podkrecic go na PRO i zaoszczedzic w kieszeni 500 zeta :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MORSZCZACHA Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 DARES NAPISAŁ Oj sporo bylo ostatnio takich tematow. A konkluzja? Lepiej kupic sobie Radeon 9800 nonPro od Hercules'a, spokojnie podkrecic go na PRO i zaoszczedzic w kieszeni 500 zeta Zgadzam się z tym w 100% , -zobacz tu http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=50255 znajdziesz wszystko co chcesz wiedzieć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...