grass Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 mam kilka pytan 1. czy roznica w wydajnosci jest warta dokladania 200zl do 9700 ( nie bedzie krecona ) 2. jaki jest pobor pradu obu kart tzn ktora mniej go pobiera i czy da sie to odczuc w rachunku 3. czy zasilacz feel 300 poradzi sobie z tym co mam w podpisie i jedna z wymienionych kart. 4. czy moze lepiej ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> XT a te 200 zl roznicy przeznaczyc na zasilacz 5. to by bylo na tyle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 acha no i jeszcze jedno czy bedzie to chodzic z moja plyta glowna ?? prosze o pomoc i odpowiedzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 1. kwestia gustu, IMO nie 2. 9600xt bierze mniej - inny proces technologiczny, na rachunku raczej nie zobaczysz, ale zasilacz odczuje różnicę 3. może tak, może nie, raczej nie 4. dobry pomysł, ja bym tak zrobił 5. proszę bardzo :D 6. z płytą będzie chodzić, AFAIK płyta ma AGP ver 3.0, czyli 4x i 8x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 1. warto 2. nie odczujesz tego na rachunku :) 3. trzeba miec minimum 350W karta jestr prado zerna 4. to jest dobry pomysl kupisz np Chieftec-a 360W 5.Co bys nie zrobil bedzie dobrze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 dzieki sam nie wiem czy ryzykowac czy nie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 lepiej kup poniżej 200 zeta chiefa 360W a na pewno komp udźwignie 9800 pro :D bierz 9600XT a i tak będziesz grał we wszystko na najwyższych detalach + antyaliasing :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 moim zdaniem warto dolozyc te 200 zl bo roznica jest i to spora fakt ze pewnie jej nie odczujesz az tak bardzo ,ale po wejscu nowych gierek kto wie czy te 5 FPS (conajmniej ) sie nie przyda oczywiscie na korzysc 9700.A zasilacz no coz ,300 powinna dac rade o ile nie ma za duzo podlonczonych urzaden Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 IMHO warto dołożyć te 200zł do R 9700. W rachunku to raczej nie odczujesz różnicy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 kupuj 9700, ale nie wiem czy zasiłka bedzie ci wyrabiać, ja miałem problemy z 350, 400 Codegena, karta na nich chodziła, ale 3D już nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 zasilka raczej nie da rady wlasnie sprawdzilem w biosie napiecia i z ciekawszych moge podac 3,3 > 3,07 5 > 4,56 czyli zasilka tak czy tak do wymiany #@#@$#@!%% a niedawno jeszcze calkiem spoko napiecia trzymala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...