Skocz do zawartości
Vault

Problem z gwarancją !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Mam maly problem bo oddalem do naprawy gwarancyjnej mojego radka 8500 mial on kosci 3,5 ns firmy etrontech, oni mi powiedzieli ze tamten radek byl calkiem padniety i wzamian dostane innego... no i wyciagaja go z opakowania patrze a tam jakis czerwony radek pomyslalem ze to jakis potwor predkosci z (gainwardem mi sie skojazylo :P), patrze na pamieci a tam samsungi 5ns !!! Shit mi chcieli wcisnac !!! Koles cwany juz na gwarancji zaczal pisac wymiana karty , to jamu kartke wyrwalem i powiedzialem ze nie wezme tej karty ale nie o to chodzi, mam pytanie co za radek 8500 ma pamieci 5ns ??? Chyba jakis LE no nie bo 5 ns to dla pamieci to max jakies 400mhz nie mogl miec 500 mhz nie ??? ??? Potrzebuje sie dowiedziec koniecznie nazwe firmy itp, aha nie jest to gigabyte bo nie miala takiego wielkiego radiatora tylkojakis standardowy, z tylu miala napisane powered by ati

PLS help !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej przy pamiatkach 5ns nie wycisniesz 250Mhz... Ja mam GF4Ti4200 Prolinka na Samsungach 4ns i standardowo jest 250Mhz (max stable chyba z 285Mhz). Jak na moje to z tej karty wycisniesz z 225-230 Mhz (w porywach...).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...