0000 Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 szukajcie uszczelek w sklepach z paskami klinowymi i uszczelkami STOMIL uszczelka do okna litera U jest idealna zapłaciłem za 5m 8 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 A cos w Wawie? I lepsze są w kształcie H!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoSF Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 A w Krakowie gdzie można dostać uszczelkę U za jakieś rozsądne pieniądze? Wie ktoś może? Wdzięczny będę. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 I lepsze są w kształcie H!!!to prawda, sa lepsze, tylko gorzej sie je profiluje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 I lepsze są w kształcie H!!!to prawda, sa lepsze, tylko gorzej sie je profiluje. Niom dokladnie. Jest ladniejsza, ale okienko o kanciastych rogach bedzie ciezko ladnie zrobic. Trzeba robic z kawalkow te uszczelke :D na rogach wlasnie... Sorki, ale za wczesna dla mnie godzina - nie moge sie wypowiedziec ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 I lepsze są w kształcie H!!! to prawda, sa lepsze, tylko gorzej sie je profiluje. Niom dokladnie. Jest ladniejsza, ale okienko o kanciastych rogach bedzie ciezko ladnie zrobic. Trzeba robic z kawalkow te uszczelke :D na rogach wlasnie... Sorki, ale za wczesna dla mnie godzina - nie moge sie wypowiedziec Wlasnie :) Wystarczy troszke naciac, a wlasciwie wyciac i mozna nawet kanciaste okienka robic, w jednym kawalku (inaczej to bezsens) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozik Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 szukajcie uszczelek w sklepach z paskami klinowymi i uszczelkami STOMIL uszczelka do okna litera U jest idealna zapłaciłem za 5m 8 złHej możesz podać ulice i numer lub nazwe sklepu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0000 Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 w wrocławiu na ul NYSKA sklep stomilu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozik Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoSF Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 SpiderMAN - widzę, żeś z grodu Kraka, wiesz może gdzie w Krakowie można dostać takie uszczelki? OR ANYBODY? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0000 Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 poszukaj na srtonie stomilu tam mają sklepy które wspułpracują z nimi morze coś znajdziesz ja terz sprawdze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0000 Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 http://www.stomilsanok.com.pl/pol/pierwszy...zy/kszt_reg.htm czy o taki krztałt chodzi ? taki zakupiłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoSF Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Dokładnie taki, długość "a" ma wynosić 1 mm bo będę to zakładał na blachę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0000 Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 super pasuje na blache przylega idealnie zrobiłem okno i niemam zastrzeżeń . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generalCT Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Witam Jak wsadzić plexe z uszczelką U?? Bo jak rozumiem to uszczelką zabezpiecam blachę, a jak przymocować plexę? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0000 Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 podklej plexe od środka obudowy do uszczelki niby nic a efekt syper i krztałty jakie chcesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoSF Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Dokładnie tak, "U" ma być wykończeniem brzegów blachy. Plexi nie będę wklejał, gdyż w moim Tracerze - nie wiem czy celowo - bok budy posiada trzy szyny, w które postanowiłem wsunąć plexę. THX, 0000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kronos_3 Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 powiem jedno uszczelka jest super dzis ja zakupilem jest miekka i bardzo dobrze sie ja zaklada poprostu niema nic lepszego za te pieniadze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozik Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 w zasadzie to jest coś lepszego - sylikonowy pancerz od różnorodnych kabli - można sobie kolor wziąć inny niż czarny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
name_name Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 bylem tam na ul. Nyksa we Wroclawiu i nie maja zanych uszczelek !! Grrrrrrr ... kto mi powie gdzie we Wroclawiu dostac uszczelke H ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shch00r Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Taaa a w Wawie? Jedyne co znalazłem to w Leroy'u jakąś [ciach!]ianią z wzorkiem... Profil U. W rodzinnym Legionowie w 2 sklepach z wyrobami gumowymi popatrzyli na mnie jak na wariata... Argh! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 ja bylem na Nyskiej ale zaopatrzylem sie w kilka metrow o profilu U Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shch00r Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 A czy ktoś mógłby ew. zakupić dla mnie kilka m. uszczelki we Wrocku i podesłać do mnie? Bo mnie chyba szlag trafi zanim znajde w wawie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shch00r Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 Uch... po wielkich bojach znalazlem w Wawie sklep z uszczelkami:) Pulawska 74 jakby ktos byl zainteresowany:) Jutro tam uderzam:D Update: Wczoraj nabyłem drogą kupna 4m genialnej uszczelki:) W ww. sklepie. Jak ktoś z wawy szuka uszczelek U to w ciemno można tam iść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[TiLt] Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Jak ktoś z wawy szuka uszczelek U to w ciemno można tam iść. Potwierdzam.Pol miasta zjezdzilem w poszukiwaniu czegokolwiek co nadalo by sie do adaptacji na uszczelke.Bylem juz ostro zrezygnowany i chcialem ciac izolacje z kabla.Zajrzalem tu, pojechalem na pulawska i nabylem 4m super miekkiej uszczeleczki. Aczkolwiek gdyby ktos znalazl w stolicy sklep w ktorym sa takie uszczelki ale w roznych kolorach...bylbym wdzieczny za info.Co do kupowania czegos takiego przez net jakos nie moge, musze pomacac :D Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shch00r Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Ooooo to moze jeszcze masz dremel/wyrzynarke i sprytne lapki coby mi cos dziabnac?:))) Bo nie bede kupowal Dremela czy innej wyrzynarki pod jedno okno... Bo potem to i tak bedzie lezec odlogiem zupelnie jak wiertarka... No chyba ze wiesz moze gdzie mozna dziabnac dziure w pudle za pomoca lasera/czegokolwiek innego, za jakies rozsadne pieniadze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[TiLt] Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Ooooo to moze jeszcze masz dremel/wyrzynarke i sprytne lapki coby mi cos dziabnac?:))) Bo nie bede kupowal Dremela czy innej wyrzynarki pod jedno okno... Bo potem to i tak bedzie lezec odlogiem zupelnie jak wiertarka... No chyba ze wiesz moze gdzie mozna dziabnac dziure w pudle za pomoca lasera/czegokolwiek innego, za jakies rozsadne pieniadze? heh mam dokladnie ten sam problem :) Niestety nie mam ani jednego ani drugiego i tez mi sie nie usmiecha kupowac. Bylem u jednego slusarza u mnie na ursynowie, ale koles z rozbrajajaca szczeroscia stwierdzil ze jemu sie nie chce/nie oplaca chrzanic z jakas dziura.A na to ze chcialbym zeby ta dziura jeszcze byla dokladna i rowna wywalil galami i zabral sie za drugie sniadanie... Ale znalazlem wypozyczalnie sprzetu roznej masci i chyba sobie wyzynarke wypozycze.Pozostaje jeden problem...gdzie ja to zrobie? Bo jak zaczne wyzynac w bloku to mnie sasiedzi wyniosa... pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shch00r Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Ano wlasnie... pokoj nie za bardzo nadaje sie do tego typu eksprymentow... Pozostaje balkon co w moim przypadku jest lekko klopotliwe bo powierzchnia tegoz wynosi jakies 1x2 m:) A jaki jest koszt wypozyczenia czegos dremelopodobnego? Aha, odezwal sie do mnie dzisiaj czlowiek z firmy pod Piasecznem, ktora zajmuje sie wycinaniem laserem. przeslalem mu dzisiaj wzor, maja mi zrobic wycene... Ale boje sie ze zazycza sobie cene za ktora kupilbym dremel i to oryginalny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CougaR2 Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=23154383 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CougaR2 Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=23154383 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...