Wofek Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Chodzi o płytę używaną z SLOT1 na LX albo ZX lub BX.....Via może być !!! Ale tak żeby miała zasilanie AT i ATX !!! Prosze o pomoc ! :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 w sumie to mam taka heh, i ma jeszcze slot 1 i socket 370 ;], ale nie wiem czy bede sprzedawal teraz, bo pewnie i tak marne pieniadze z tego bede mial :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 w sumie to mam taka heh, i ma jeszcze slot 1 i socket 370 ;], ale nie wiem czy bede sprzedawal teraz, bo pewnie i tak marne pieniadze z tego bede mial :)JESTEM zainteresowany !!! Mój GG: 3704318 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 taka plyta jest warta jakies 40 zyla Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 w sumie to mam taka heh, i ma jeszcze slot 1 i socket 370 ;], ale nie wiem czy bede sprzedawal teraz, bo pewnie i tak marne pieniadze z tego bede mial :)JESTEM zainteresowany !!! Mój GG: 3704318 plytak to pc-chips takze do najlepszych nie nalezy :P model M726MRT przydalby mi sie tylko nowy biosik jak jest taki w ogule :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 w sumie to mam taka heh, i ma jeszcze slot 1 i socket 370 ;], ale nie wiem czy bede sprzedawal teraz, bo pewnie i tak marne pieniadze z tego bede mial :)JESTEM zainteresowany !!! Mój GG: 3704318 plytak to pc-chips takze do najlepszych nie nalezy :P model M726MRT przydalby mi sie tylko nowy biosik jak jest taki w ogule :) OK poszukam w necie specyfikacji ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Ile chcesz za nią ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 zaraz bede na gg ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Ma ktoś jeszcze takowe płyty główne ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 hehe tylko ja mam taka wspaniala plyte ;PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...