---Adam--- Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Mam taki problem: Siedze sobie na kompie z jakieś 5-10 minut a po chwili mi się ekran w monitorze wyłancza, i musze wyłonczyć monitor z proądu i po jakimś czasie znowu ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m i to samo. CO może być tego przyczyną ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikeb Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Z tego co napisales wyniaka ze masz cos nie tak z monitorem..Moze zle mysle, ale karta tylko podaje sygnal na monitor, a zasilanie monitora - bo w tym tkwi prawdopodobnie przyczyna - nie ma nic wspolnego z calym sprzetem siedzacym w budzie. Jesli masz mozliwosc - przenies monitor na inny komp i napisz czy sytuacja sie powtarza. ( oczywiscie jezeli dobrze interpretuje to co napisales ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Mam taki problem: Siedze sobie na kompie z jakieś 5-10 minut a po chwili mi się ekran w monitorze wyłancza, i musze wyłonczyć monitor z proądu i po jakimś czasie znowu ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m i to samo. CO może być tego przyczyną ?? Szykuj sie na 200zl, albo nowy monitor. Siada trafopowielacz, a naprawa czegoś takiego kosztuje dość sporo. Sam miałem tak niedawno w starym 15" Optiview, tylko że u mnie działo się to po kilku godzinach. Jeżeli to stary monitor, to taniej wyjdzie kupić nowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...