Demboch Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Do czego naprewde nadaje sie ViVo i co z tym mozna zrobić ? Karta z ViVo jest droższa i wiem na razie tyle ze jest to Video In & Video Out ...Video out to wiem do czego sie przydaje ale Video In ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Możesz sobie zgrywać filmy z TV na kompa moim zdaniem fajna rzecz :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 mam takiego radka 9000 pro z vivo i w koncu wiem do czego to jest , ale jak nagrac dzwiek razem z obrazem , mam sb live 5.1 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 i chyba o ile sie nie myle dzieki temu mozna podlonczyc np 2 monitory Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 i chyba o ile sie nie myle dzieki temu mozna podlonczyc np 2 monitory Mylisz się. ViVo to wejście/wyjście, ale tylko TV. Drugiego monitora nie podłączysz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 mam takiego radka 9000 pro z vivo i w koncu wiem do czego to jest , ale jak nagrac dzwiek razem z obrazem , mam sb live 5.1 ?Podłączyć dźwięk do wejścia karty dźwiękowej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 jezeli chcesz aby dzwiek byl w np 2 glosnikach a masz mono(telewizora, magnetowidu, kamery) to kupujesz w elektronicznym przejsciowke za ok 6-8zl i masz ten efekt tylko ze to nie jest prawdziwy stereo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horant Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 mozna np. podlaczyc tv z kablówką do k.graficznej i zgrywać jak leci? (w czasie rzeczywistym;p) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...