Skocz do zawartości
mamery

9500 CZY 9600xt

Rekomendowane odpowiedzi

mniejsza o to widze ze wszedzie znajdziesz jakeis ale ,tak jak pisalem wczesniej to nie jest miejsce na  jakeis glupie sprzeczki  - 9600 pro jest najlepsza :)

i jest git

sluchaj to nie chodzi o sprzeczki tylko chodzi o to aby jakis uzytkownik ktory bedzie w przyszlosci przegladal ten topic wiedzial o co w koncu chodzi a nie zakladal topic w tylu "jak to jest w koncu z tymi radeonami" :)

a wiec radeony 9600pro 400/400 czyli niedotaktowane to faktycznie hlam ale radeony 9600pro 400/600 to calkiem dobre karty (takie jest moje zdanie i wielu "testerow"), oczywiscie sa one gorsze od radeona 9500pro lub radeona 9600tx ale i sa od nich tansze i wedlug mnie nie oplaca sie dokladac np 170pln do radeona 9600tx (nie jest o tyle wydajnieszy zeby warto bylo dolozyc wymieniona kwote) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie bede wiecej jzu tego kommentowal poprostu mamy troche odmeinne zdanie na ten temat i to nie jest t niczyja wina, roznie opisuja i testuja dlategeo chocby nie ma sensu przegladac samych testow na stronkach. Rozne sa zrodla informacji i dlatego zdania sa i beda podzielone i o to chodzi na forum zeby ktos kto to przeglada mogl sie choc troche w tym wszystkim zorientowac i przmyslec sprawe bo ze stronek zawiele prawdziwych rzeczy sie nei dowie a tak ktos poczyta soebie rozne opinie za i przeciew w jednym miejscu czyli np tytaj i bedzie mial jasniejsza sprawe i dlatego tez nie ma sensu taka wimiana postow typu jest lepszy nie jest lepszy itp. :) wiecie o co chodzi ja juz zakonczylem sprawe.

No ale wypracowanko walnolem :/ Zycze milej lektury :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...