Rosio Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 mniejsza o to widze ze wszedzie znajdziesz jakeis ale ,tak jak pisalem wczesniej to nie jest miejsce na jakeis glupie sprzeczki - 9600 pro jest najlepsza :) i jest git sluchaj to nie chodzi o sprzeczki tylko chodzi o to aby jakis uzytkownik ktory bedzie w przyszlosci przegladal ten topic wiedzial o co w koncu chodzi a nie zakladal topic w tylu "jak to jest w koncu z tymi radeonami" :) a wiec radeony 9600pro 400/400 czyli niedotaktowane to faktycznie hlam ale radeony 9600pro 400/600 to calkiem dobre karty (takie jest moje zdanie i wielu "testerow"), oczywiscie sa one gorsze od radeona 9500pro lub radeona 9600tx ale i sa od nich tansze i wedlug mnie nie oplaca sie dokladac np 170pln do radeona 9600tx (nie jest o tyle wydajnieszy zeby warto bylo dolozyc wymieniona kwote) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 nie bede wiecej jzu tego kommentowal poprostu mamy troche odmeinne zdanie na ten temat i to nie jest t niczyja wina, roznie opisuja i testuja dlategeo chocby nie ma sensu przegladac samych testow na stronkach. Rozne sa zrodla informacji i dlatego zdania sa i beda podzielone i o to chodzi na forum zeby ktos kto to przeglada mogl sie choc troche w tym wszystkim zorientowac i przmyslec sprawe bo ze stronek zawiele prawdziwych rzeczy sie nei dowie a tak ktos poczyta soebie rozne opinie za i przeciew w jednym miejscu czyli np tytaj i bedzie mial jasniejsza sprawe i dlatego tez nie ma sensu taka wimiana postow typu jest lepszy nie jest lepszy itp. :) wiecie o co chodzi ja juz zakonczylem sprawe. No ale wypracowanko walnolem :/ Zycze milej lektury :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...