Skocz do zawartości
Gość DaMcio

3xProblem !!!!!HEEELLLLPPPP!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

a więc jak oznajmia tytułowy tytuł mam problemy konkretnie 3 oto i one

1: Kupiłem radeona FIC R95P wiatraczek w nim chwilowo jak gdyby sałabł (i ocierał ) a potem przyspieszał i wszystko było ok. Postanowiłem użyć smaru łożyskowego i chyba mu pomogło ALE dzisiaj wyłączyli mi prąd igdy go włączyli komp co chwila mi się restartował postanowiłem zajżeć do środka a tam mój radeon TAK GORĄCY ŻE AŻ SIĘ OPARZYŁEM więc zobaczyłem czy chodzi wiatrak i chodzi

Pytanie : Co jest nie tak .... wcześniej chodził ok

2:a teraz problem z tv: w zakładce Ekrany na przycisku TV była opcja rozciągania ekranu (na szerokość itp) ja kliknołem na rozszerzenie (syperszybko) ok 20 razy i komp się zrestartował jedyne co mnie zdziwiło to to :

w IE ma np. na goglach czcionke na moje oko 5 co zrobić aby było normal

2 rzecz (odnośnie p2) chyba najważniejsza

Po restarcie zauważyłem że w BIOSIE ekran mam ok 20 zmniejszony i do tego mam 50Hz (mruga okropnie). Pomyślałem że jak wyjme kabel o tv będzie już ok a tu nic tak samo. Mój 2 krok to wyłączenie monitora przy starcie ale gdy go włączyłem miałem zniekształcony w windzie (ale w systemie nie problem to zmienić)

3:nie nawidze gdy wyłączają mi z nienacka prąd podajcie mi nazwe jakiegoś dobrego nie dorgiego (350zł MAX) UPS'a

powiedzcie co robić bo to troszke straszy. Można to porównać to trzymania pieniędzy blisko ogniska...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

yy tak ja go mam zamiar kupić ale:

1.podaj mi jak się nazywa w całości (i jeżeli posiadasz linke do obrazka...)

2.ile kosztuje

3. Jak zamontowałeś 80x80 na tej karcie ? przecież ona się złamie :D

a i mam pytanie wrobsipl tobie też karta osiągneła magiczne 51 stopni poczym następował restart

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...