Skocz do zawartości
mk1

>> GAINWARD ti4600 >> znawcy do boju !!

Rekomendowane odpowiedzi

mam pytanie tak sie dolacze do watku :) po co uzywacie aa ??? zanim jeszcze karta poszla do servisu z ciekawosci odpalilem sobie colina 3 z aa i anizo zeby zobaczyc co trace na nvidii i powiem tylko ze pomyslalem pierwszym razem ze mi oczy siadaja bo wszystko rozmazane lekko sie wydawalo a tak to roznicy wielkiej nie widzialem (poza tym ze gra zaczela skakac na 1024x768x32 wszystko na max) zrobilem wiec screenshoty w tym samym miejscu z aa i anizo i bez - powiem tylko ze mi sie obraz bardziej podobal bez -wiecej szczegolow a z aa i anizo jakies wszystko rozmazane nie ma moze schodkow na krawedziach ale kosztem ostrosci  - powiem ze dla mnie zadna rewelacja a co niektorzy robia z tego conajmiej 8smy cud swiata :) - podobaja mi sie teksty w stylu "jak bys raz zagral z wlaczonym aa i anizo to bys juz nigdy nie wylaczyl" itd hiehiehiehie ale to tylko moja subiektywna ocena

dla mnie to cale anizo i aa to taki bajer ktory mi tez sie wcale nie podoba i strasznie mi sie kojazy z N64 gdzie wszystko bylo rozmyte do bolu ... w wysokiej rozdzialce schodkow tak nie widac a obraz przynajmniej jest ostry i wyrazny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...