michał Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Możecie mi wytłumaczyć dlaczego po każdym uruchomieniu xp w starcie(wszystkie programy)pokazuje mi się "zainstalowano nowe programy" jak ja nic nowego nie instalowałem a to co zostało zainstalowane to już uruchomiłem.Troche mnie wk....a a nie wiem co mam z tym zrobić.Może ma ktoś jakiś pomysł. ___________ Pozdrawiam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Wejdz we wlasciwosci menu start. Dajesz dostosuj potem zaawansowane i odznacz "wyroznij nowo zainstalowane programy". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 dzieki nie wiedziałem,że tak można człowiek jednak uczy się całe życie chociasz to było proste a ja o tym nie wiedziałem :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...