McBenner Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 Co zrobic by zadzialal. Chcialbym spowolnic wiatrak na procku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 Co zrobic by zadzialal.Wlaczyc? ;) Chcialbym spowolnic wiatrak na procku.... a potem odznaczyc automatyczna regulacje (jest w glownym oknie jeden jedyny "ptaszek" wlasnie do tego) i na dole gdzie masz dwa okienka z procentami zmniejszyc strzalkami, badz wpisac recznie. Jezeli plyta/wiatrak nie zglosi sprzeciwu to wentyl zwolni. U mnie jest tak (teraz nnie pamietam, czy to od plyty mojej czy wicherka zalezy), ze musze dac mniej niz 5%, zeby cos zwolnilo. 5% to jest jakby 100%, 4 to 80% itd.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 Co zrobic by zadzialal. Chcialbym spowolnic wiatrak na procku. http://tweak.pl/forum/viewtopic.php?t=4779...hlight=speedfan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XAD Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 Da sie jakims innym softem regulowac obroty niz SpeedFan? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 progs nie ma znaczenia.. wazne zeby plyta obslugiwala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 U mnie jest tak (teraz nnie pamietam, czy to od plyty mojej czy wicherka zalezy), ze musze dac mniej niz 5%, zeby cos zwolnilo. 5% to jest jakby 100%, 4 to 80% itd.. Mnie sie wydaje ze to raczej zalezy od plyty. U mnie zwalnia odrazu tzn kazda wartosc ponizej 100 zwalnia. A poznizej 8% zatrzymuje sie wiatrak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 Co zrobic by zadzialal. Chcialbym spowolnic wiatrak na procku. SpeedFan jest dość prosty w obsłudze, więc jeżeli nie udało ci się uruchomić, to najbardziej prawdopodobne jest, że płyta ci nie obsługuje. U mnie na obu płytach SpeedFan często zawieszał kompa, jak prubowałem coś ustawić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
molo Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 A czy na 75KAV moge zmienic predkosc wiatraka w speedfan-ie? pozdrawiam molo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 A czy na 75KAV moge zmienic predkosc wiatraka w speedfan-ie? Szczerze mowiac to najlepiej sciagnij program i sprawdz to bedzie chwila http://www.almico.com/speedfan.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
molo Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Mialem go i nie moglem zmienic predkosci. Pytam gdyz chce sie upewnic, byc moze robilem cos zle. Przegladajac liste znalazlem pare postow mowiacych, ze podobno soltek-i tego nie obsluguja... chmm szkoda :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Jesli wylaczyles automatyczna kontrole wiatrakow w speedfanie i strzalkami zmieniales obroty i nic sie nie dzialo (najlepiej dac na 0 to odrazu wiadomo czy dziala czy nie) tzn. ze musisz z softu zrezygnowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 u mnie speedfan dziala bardzo dziwnie. Jak wlacze kompa i uruchomie speedfana to ok dziala i moge regulowac obroty a po restarcie juz nie dziala i pokazuje jakies dziwne temp i nie da sie regulowac juz obrotow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 u mnie speedfan dziala bardzo dziwnie. Jak wlacze kompa i uruchomie speedfana to ok dziala i moge regulowac obroty a po restarcie juz nie dziala i pokazuje jakies dziwne temp i nie da sie regulowac juz obrotow Odinstaluj go wywal wszystko co moze byc z nim zwiazane (autostart, moze rejestry, resztki plikow ktore moga zostac) i wrzuc jeszcze raz (4.05). Jak nic to nie da to napisz do autora skoro dziala to powinno zawsze dzialac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...