REPTILE[333] Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Witam wszystkich! Mam pytanie - kumplowi poszedl caly ząbek - "pin" (znowu - juz drugi taki dysk:) w dysku Segate bodajże U6. Na pocatku byl blad I/o i kicha, potem zwalnial strasznie, teraz dziala tak jak przedtem. I tera moje pytanie - za co odpowiedzialny jest ten zabek? chodzi mi o lewy górny ząbek. Oto rysunek: |-------------------------------| |(*)* * * * * * * * * * * * |* * * * * * * * * * * * * * | |-------------------------------| za odpowiedzi dzieki!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 na dysku musi byc naklejka i bedzie napisane czy byl to master czy tez z drugiej strony ... jest to ulamane od strony zasilania ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REPTILE[333] Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 to jest z drugiej strony nie tam gdzie zasilanie tylko tam gdzie tasma polewej u gory, nie tam gdzie zasilanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 http://www.hardwarebook.net/connector/stor...deinternal.html ---> z tego jak sie tam patrze to nic waznego to nie jest (led driver albo gnd bo ni wiem jak sie patrzec :) a dziala led ? bo jak gnd to chiba nic strasznego ..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REPTILE[333] Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 chyab dziala all, ale nie wiem dokladnie bo kumpla tera nie ma, ale dzieki wszystkim, szczegolnie za link (z ktorego i tak wiele nie czaje:) pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...