Pitbull82 Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 mam w domu kino domowe które czyta filmy vcd i svcd. I mam na dysku (w kompie) film np Bad Boys II Ale napisy mam oddzielnie w formacie txt. I jak chcę zrobic film vcd lub svcd w nero to sie udaje ale napisów niemogę przeniesc bo jest nieodpowiedni format. Co mam zrobic zeby przepalic film na svcd zeby był film i mozliwośc włączenia napisów w menu na tej płycie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Czy jest program ktory wklei napisy do filmu ?????? Czy da sie nagrac film w VCD z polskimi napisami do niego ?? Napisy w VCD i SVCD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 thx Miope :wink: zadziałało :) topic można zamknąć, bo już problem rozwiązałem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...