elf_ Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 :D - nie wiem czy tutaj ten post, bo forum sie pozmieniało, ale wynik naprawde ekstremalny 8) test powtórzyłem jeszcze 2 razy - wyniki podobne do tego powyżej :D takie coś na amd k6 266 64 MB ram 8O - wniosek - ccr nie jest wiarygodny :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 z tym wynikiem to na osla laczke jako megaproc z mega wynikiem lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 hehe.. moze sobie pomyliles i to nie jest platforma 266 amd z 64mb ramu ... tylko najnowszy athlon 64 266 z 64mb cache'u... wtedy by sie zgadzalo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVonFetysz Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 ZARABISTY PROGRAMIK W DELPHI GO NAPISALES CZY CO :D :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf_ Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 ZARABISTY PROGRAMIK W DELPHI GO NAPISALES CZY CO :D :D :lol: ;D ;D - ten screen to nie fake - nie wiem czy jakieś znaczenie ma to że karta graficzna to Diamond Fire GL 1000 Pro dedykowana do cad/3dmax ( pare lat temu :D :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 zwykly blad, wielka sprawa :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...