Gość DaMcio Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 więc zrobiłem ten statyw na wiatrak (80x80) i zrobiłem mały przekręt miaonwicie podłączyłem go nie do karty a do zasilacza. A więc czy ten wiatrak będzie ładnie i mocno chłodził moją karte czy nie (nie sprawdzałem jeszcze podłączania pod karte graficzną bo w niej jest 5v a wiatraczek wymaga 12v ) a poza tym to czy przy aktualnym ustawieniu będzie chodziło ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 a moja karta to FIC 9500PRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 mozna podlaczyc do zasilacza - nic sie nie stanie (chyba ze masz jakis soft producenta montorujacy prce wentylak to sie moze pluc - tak jest w GigaByte ale tam firmowy wentyl ma 3 kabelki czyli tez odczyt obrotow) - tylko jak podlaczysz na 12V tego 80mm to sprawdz czy nie za glosno chodzi - o spowalnianiu (podlaczaniu wentyli) jest w dziale FAQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 ja zamontowalem na moje grafie hetpipe zalmana a na nim w miesjcu oryginalnego raczej glosnego na kulkowym lozysku zalman op1 dalem arctica pro fan tc 80mm ktoryjest niby grubszy ale dalem dluzsze sruby i tego coolera podpialem przez rodzielacz zlamasa;) na 12 v i leci moze 1300 oborotw w sumei to nawet cieko uwierzyc czy leci bo jest tak cichyten coolerek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 chodzi bardzo cihutko a skoro może tak chodzić to niech chodzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...