newark Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Mam mozliwosc przejscia z T-bred'a 2000+ na Thortona 2000+ i sie zastanawiam czy jest sens. Jak myslicie bawic sie w te klocki , czy zostac na T-bred'zie? W tej chwili T-bred chodzi mi na 1950 Mhz bez odblokowanego mnoznika i chodzi stabilnie (temp 46 stopni). Czy Thorton bedzie lepszy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TecKilla Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=45420 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavers Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Hmm nie warto , ta sama wydajność Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kairos Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Lamerskie pytanie: Czym się różni w oznaczeniach Athlon 2000+ Thorton od Thoroughbred? Kupiłem w Komputroniku Thortona, ale mam pewne watpliwości czy oby to jest to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavers Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Jądro thortona madłuższy rdzeń (jak Barton) a thoroughbred jest krótszy zapraszam na mój artykuł http://www.frazpc.pl/artykuly_wyswietl/192-67 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kairos Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Dzięki :) Fajne wykresy. Ale czy: AXDA to Thoroughbred AXDC to Thorton ? Na tym co dostałem pisze AXDA a miał być Thorton. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavers Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Tak jak piszesz AXDA Thoroughbred AXDC Thorton Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...