rout Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 hey od jakiegos czasu mam problem z moim nowym radziem [9700np] a konkretnie ze sterami do niego. otoz chodzi o to , iz od czasu do czasu [teraz rzadziej] wyskakuje mi cus takiego "system windows usunal powazne awarie sprzetu blablabla" i wtedy przelacza mi sie na tryb awaryjny [ tak wyglada przynajmniej] przy catach 3.7 mialem to nawet kilka razy dziennie. teraz mam same omegi 3.7 i zdarza sie to srednio raz na tydzien , ale jest to uciazliwe :(( czy spotkal sie ktos z tym? jesli tak to jak temu zaradzic? z gory thenks p.s os to winxp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 ja tak mialem jak karta sie za bardzo grzala sprawdz, moze ci sie wlasnie przegrzewa, moze za duzo podkreciles ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 i dalej doopa:( odkrecilem karte na max , zainstalowalem nowe stery [cat 3.1] i wyszlo ... jak daje right cl-> wlasciwosci to wywala blad i komunikat ze musial uzyc 'vpu recover' . a wczesniej na omegach 3.9 po wylaczeniu i ponownym wlaczeniu monitora mialem artefakty , ale tylko w windowsie:( panowie , blagam , pomozcie mi. chyba sie zniechece do ati , nv przynajmniej nie robi takich dupniastych sterow.. c zy tez moze moj sprzet gryzie sie z grafa? help pls... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 a moze blad lezy po stronie samej karty :?: dobrze by bylo gdybys ta karte sprawdzil na innym kompie jesli i na innym by sie wywalala to pozostaje tylko reklamacja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 na innym kompie nie sprawdze :/ a co mialbym poweidziec kolesiom z serwisu? ze vpu mi sie wiesza? hm? jakies pomysly? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...