Link_mc Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 tego no mam program riva tuner i wszystko spox jade na tym readonie 9800 non pro na 355 jądro i 360 pamięci ale wystarczy że dam na 370 pamieci i 360 jądro i dam test to już wszystko miga itd :( help,jade na boxowym chłodzeniu no na tym co było na karcie i ten please podajcie jakiś fajny programik do podkręcania i dobrze że dałem omegi ?? czy catalisty lepsze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4VeN_pl Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zapodaj omegi bazujące na catalystach 3,9. Zapodaj lepsze chłodzenie jak chcesz mocno kręcić - na rdzeń masz do wyboru zalmana (120zł), thermaltake's giantheatpipe II (ok 150zł) oraz rewelacje sezonu czyli Arctic VGA Silencera - 115 zeta na allegro. Polecam tego ostatniego, z tym że jak go założysz to radiatorki na pamięci ok 9 mm wysokie będziesz mógł dać tylko.Tu polecam ocz miedź ofkoz, na 4max.com.pl są chyba. Arctic ma jeszcze jedna zaletę - wywala ciepło na zewnątrz budy i regulacja obrotów 2 zakresowo - 1200 i 2400 rpm, z tego co mi wiadomo przy obu cisza jest. gl! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4VeN_pl Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 acha, byłbym zapomniał - masz niezły proc - dołącz do drużyny SETI TWEAK.PL :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...