primo128 Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Sytuacja wygląda tak: Pewien pan X z naszego miasteczka kupił kompa i oczywiście odliczył go sobie od podatku. Pewnego pięknego dnia puka ktoś do drzwi patyrzy przez judasza a tam 2 kolesi, gość zbaraniał bo ich nie znał. Otwiera a tu się panowie przedstawiają "policja skarbowa" kupił pan kompa i odliczył "tak" możemy go zobaczyć "oczywiście" a może go pan teraz włączyć bo chcemy sprawdzić zgodność sprzętu zbaraniały włączył a tu ZONK (wiadomo o co chodzi winda itp) jeden z nich wykonał tel. po paru minutach byli niebiescy i zabrali kompa (monitor zostawili razem z myszką i klawą) głowy uciąć nie dam sobie ale na 90% to pewne co o tym myślicie????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 eeeeee z tego co sie orientuje, to........ takie cos keidys firmom robili/robia, ale osobom prywatnym??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 to poco ich wpuszczal?? bez nakazu sadowego niec nie moga zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 ta i poadają sie za akwizytorów i pytają sie czy masz komputer tak słyszałem jestem pewien na 90 &jak primo 128 kiedyś był topic o policji .......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
primo128 Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 To że ich wpóścił to świadczy że albo nie zdawał sobie sprawy co mu grozi albo tak się wystraszył. jeśli macie jakieś pomysły aby się zabezpieczyć to słucham :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 z teog co wiem policja skarbowa ma wieksze uprawnienia niz zwykla takze niewiem czy bez nakazy prokuratorskiego sie obchodzi ale byc moze moze na forum jest jakis prawnik co bedfzie wiedzial?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 jest ze 2 chyba, zreszta nikt niemoze ci wejsc do domu bez nakazu tak mi sie zdaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 jest ze 2 chyba, zreszta nikt niemoze ci wejsc do domu bez nakazu tak mi sie zdajei dobrze ci sie wydaje , niemogą wejść bez nakazu .... a co do nie legalnego softu to już było :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 nie wiedzialem tylko czy jednostki typu SWAT tez musza nakaz miec ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 nie wiedzialem tylko czy jednostki typu SWAT tez musza nakaz miec ;) Oni musza miec taran lub "pompke" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilobajt Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Oni to raczej maja takie nakazy na amunicje i bez powodu tak o sobie nie przychodza :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...