krisko Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Mam Herculesa 9800se AIW po wgraniu omeg ustawionych na softmod nie ma obrazu na monitorze /ciemność/. Czy ktoś z czymś takim już się spotkał i czy można coś z tym zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mik Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 najprawdopodobniej - pech :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Prawdopodobnie niemodowalny :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisko Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Dokładnie, trochę poczytałem na necie i najprawdopodobniej dodatkowe 4 potoki są całkowicie uszkodzone :( . Mam jeszcze jedno pytanko do posiadaczy tej karty, gdzie ustawia się funkcje tuner tv, podłączyłem antenę i nic. Na panelu ati na opcji tv mam tylko wejście s-video i chinch. Już brak mi sił do tej karty :twisted: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeyBall Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Jak masz DX9.0b, to musisz zainstalowac patcha do tunerow TV. Jest on na stronie microsoftu (nie pamietam dokladnie gdzie - wpisz w wyszukiwarce dx9.0b patch i powinno znalezc). Mialem dokladnie ten sam problem - svideo i chinch - zero tunera. Po zainstalowaniu patcha wszystko wrocilo do normy. PS. Dla tych co zaraz beda najezdzac, ze w kartach ATI wszystko patchowac trzeba - tutaj akurat sam microsoft sp... sprawe i przez to 9.0b nie dzialaja tez inne karty telewizyjne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Jak masz DX9.0b, to musisz zainstalowac patcha do tunerow TV. Jest on na stronie microsoftu (nie pamietam dokladnie gdzie - wpisz w wyszukiwarce dx9.0b patch i powinno znalezc). Mialem dokladnie ten sam problem - svideo i chinch - zero tunera. Po zainstalowaniu patcha wszystko wrocilo do normy. PS. Dla tych co zaraz beda najezdzac, ze w kartach ATI wszystko patchowac trzeba - tutaj akurat sam microsoft sp... sprawe i przez to 9.0b nie dzialaja tez inne karty telewizyjne. nie żebym coś tegez ale mój tuner działa :D DX8.1, 9.0a i 9.0b - zero problemów (pomijając błąd w sterach pod 2K/XP). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demboch Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 ja tez mam tuner pixel view i mam dx.9 i tez jakos nie potrzbuje zadnej latki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...