R.i.P. Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 zakupilem.dzis.w.proline.w.k-cach.ZM.FB123.z.wysiegnikiem... mialem.go.juz.wczesniej.w.zestawie.6000A-AlCu.wiec.wiem.jak.dziala..hehe..a.ZM-OP1.nie.bylo..(moze.tak.musialo.byc?:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Polecam przed montażem ZM-80...-HP dać radiatory na pamięci!Ja włąśnie musze znaleźć jakieś które się zmieszczą. Jakie ty założyłeś? Czy te OCZ BGA będą dobre?(można je na siriusie znaleźć). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekkac Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 Polecam przed montażem ZM-80...-HP dać radiatory na pamięci!Ja włąśnie musze znaleźć jakieś które się zmieszczą. Jakie ty założyłeś? Czy te OCZ BGA będą dobre?(można je na siriusie znaleźć). No właśnie. Sam mam Herculesa 9500 PRO z radiatorkami na pamieci i z drugiej strony GPU. Wydaje mi się , że będzie kłopot. Od strony GPU OK. Ale z drugiej jest mały prześwit .Radiatorki od laminatu mają wysokość ok. 11mm .Jeśli ktoś montował Zalmana 80C na tej grafie to poprosze o wskazówki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 Na każdej grafie będziesz miał po przeciwnej stronie rdzenia 0.5cm - wysokość jest zdeterminowana kształtem rurki HP i nakrętkami dystansowymi pod "klockiem". Nie da rady inaczej - 11mm nie wejdzie, nawet jeśli się zazębią. Po stronie rdzenia masz 2cm - tak wsadzisz co chcesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...