Tomachock Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 szczeże mówiąc to już nie wiem co mam o tym mysleć no ale do żeczy mam zasiłke qrwa megabajt 350w i configa jak po niżej napiecia są w miare ok. tylko zauważyłem że jak wyłacze kompa i przydkam ucho do zasilki to słychać taki cichutki szum - czy to jest normalne w tych megabajtach(zasilacz ma jakieś 4 miesiace) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 zasilacz podaje cały czas napiecie na mobo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomachock Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 zasilacz podaje cały czas napiecie na mobo hmm to dobrze ?? czy źle ?? :oops: i czy to normalne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 zasilacz podaje cały czas napiecie na mobo hmm to dobrze ?? czy źle ?? :oops: i czy to normalne :D kazdy zasilacz tak robi , jezeli chcesz sie tego pozbyc to mozesz odlanczac zasilacz od sieci albo wylanczac go przelącznikiem kiedy komputer jest wylonczony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 a masz "listwe", jak cos to przycisk OFF i juz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 a masz "listwe", jak cos to przycisk OFF i juz :)tyż prowda :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomachock Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 a masz "listwe", jak cos to przycisk OFF i juz :)tyż prowda :wink: no mam ale dalej nie wiem czy to jest normalne (szum) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 wiesz co akurat mam taka sama zasilke w tej chwili :) jak wylacze kompa to pozniej Ci napisze czy mam tak samo :) ale to pozniej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 zasilacz podaje cały czas napiecie na mobo dokaldnie a to dzieki "takiemu czemus" co nosi nazwe +5Vsb - ta czesc zasilacza jest caly czas aktywna - chyba ze fizycznie odetniemy doplyw pradu - pstryczek/listwa/kontakt ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 zasilacz podaje cały czas napiecie na mobo dokaldnie a to dzieki "takiemu czemus" co nosi nazwe +5Vsb - ta czesc zasilacza jest caly czas aktywna - chyba ze fizycznie odetniemy doplyw pradu - pstryczek/listwa/kontakt ... ty zawsze musisz dodac swoje 5groszy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomachock Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 ok temat zamknięty :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...