kag Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 hej ho halo ;] oczywiscie uzylem "szukaj" :D duzo to tam nie pisze ;p lada dzien przesiade sie z 9100 na gf4 4600 [msi] ... poprzednio przy zmianie z nvidii na ati wystarczylo porzadne odinstalowanie detonatorow i bylo ok, czy teraz mam sie spodziewac jakis rewelacji z kompem/os'em czy raczej bedzie spokoj? 2. slysze przewaznie niepochlebne [najlagodniej mowiac] opinie o forceware... zalezy mi przede wszystkim na wydajnosci [ach te fps'y] jakie stery mozecie mi polecic? [tak wiem - instaluj wszystkie i sprawdzaj, ale jak uzyskam od was jakies info to obszar testow bedzie mniejszy] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 polecam 43.45 testowałem wszystkie stery a te dla mojej karty a też mam tą co ty bedziesz miał :) i są najwydajniejsze. i najmniej problemowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-tuter- Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 44.03 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Polecam to samo co -tuter- 44.03 sa jak na razie najlepsze pod wzgledem wydajnosc/jakosc. Dla przykladu: 45.23 sa do tego stopnia nastawione na benchmarki, ze w niektorych grach jest taki problem z teksturami, ze lepiej nie mowic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kag Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 thx za info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...