ExEcut0r Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Witam .. Chciałbym zasięgnąć waszej opini, bo mam nestępujący problem Postadam płyte główną Matsonica MS8137C+ na chipsecie VIA KAT266A i procka AMD Durona 1300 . Pamieci RAM 640Mb SDRR no i mam pytanie czy można podkręcic procka gdzies 100- 150 mhz?? Odrazu jak widać że nie ejstem zaawansowanym podkręcaczem i nie jestm doświadczony w tej dziedzinie, wiec prosze o wyrozumienie :P Może ktoś zwas pamienta jeszcze taki sprzet i mi pomoze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Na gorze glownej strony forum jest dzial : "Podstawowe zagadnienia" - tam na przyszlosc kieruj tego typu pytania.... Co do podkrecania to poczytaj manuala od plyty. Na pewno znajdziesz w nim informacje nt. zmiany mnoznikow, magistrali i innych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExEcut0r Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 sory że zamiesciłem posta tam gdzie nie trzeba ... sprawdziłem w biose nie ma nic do zminy szyny i magistrali ;( znalazłem tylko zworki do sminy ze 100 na 133 no i zworki Cpu voltage control a pozatym nie ma już chyba nic.. czyżby nic już nie dało by się zrobić na tej płycie głównej?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...