sebkan Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Mam wyzej wymienione karte w wersji Maya Deluxe i zauwazylem ze jeden kondensator przy radiatorze ma wyzej "daszek" (te gore) niz pozostale. Karta dziala normalnie, stabilnie kupiona zostala z drugiej reki, mam gwarancje na nia do wrzesnia 2004 r w siriusie. Czytelem topic zeby byly juz takie problemy na tej karcie. Z tym ze na mojej jeszcze sie nie wylal. Jest sie czym przejmowac :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 To bardzo interesujące! Taki napęczniały kondzior musi śmiesznie wyglądać :) W miarę możliwości zrób mu zdjęcie i prześlij na foroom. Może za jakiś czas pierdyknie i rozpieprzy całego kompa w środq? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebkan Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 masz zajebiste poczucie humoru :? A kondensator nie wyglada jak zapasnik sumo tylko trzeba mu sie dokladnie przyjrzec zeby zobaczyc ze gora jest lekko zaookraglona. Moze takie rzeczy sie zdarzaja i wcale nie musi to sie zjarac :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kronos_3 Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Wiesz morze to byc tez mala wada w produkcji ja bym go opserwowal czy nie puchnie i czy sie nie nagrzewa za bardzo. widzilaem jak taki kondziorek wybucha nie jest to przyjemne i morze niezle narozrabiac. ale jesli maz gwarancje to se ja lepiej wymien bedziesz spal spokojnie PS mlodociany elektronik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Wiesz morze to byc tez mala wada w produkcji ja bym go opserwowal czy nie puchnie i czy sie nie nagrzewa za bardzo. widzilaem jak taki kondziorek wybucha nie jest to przyjemne i morze niezle narozrabiac. ale jesli maz gwarancje to se ja lepiej wymien bedziesz spal spokojnie PS mlodociany elektronik :) mocnego masz procka...1,7 mhz ...no no no 8O :lol: :wink: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 KRONOS MAM COMMODORE 64(SILNIEJSZY PROC :) ) JAK CHCESZ KIIEDYŚ MODERNIZOWAĆ KOMPA DAJ ZNAĆ <lole> :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebkan Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Wiesz morze to byc tez mala wada w produkcji ja bym go opserwowal czy nie puchnie i czy sie nie nagrzewa za bardzo. widzilaem jak taki kondziorek wybucha nie jest to przyjemne i morze niezle narozrabiac. ale jesli maz gwarancje to se ja lepiej wymien bedziesz spal spokojnie PS mlodociany elektronik :) karta zachowuje sie normalnie, kondensator jest zimny, poza tym karte nie syczy i nie wydaje dziwnych "dzwiekow". To zgrubienie to chyba nie jest powod do oddania na gware. W serwisie powiedza pewnie ze jak sie nic nie dzieje to poco sie przejmowac :lol: Karte ma wogole tydzien i od tygodnia nic nie zaoobserwowalem :wink: Nie wiem co robic troche mnie to wnerwia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuchras Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 KRONOS MAM COMMODORE 64(SILNIEJSZY PROC :) ) JAK CHCESZ KIIEDYŚ MODERNIZOWAĆ KOMPA DAJ ZNAĆ <lole> :P W kwestii scislosci, niestety Kronos ma 2x szybszego proca niz Commodore64 (bodajze 0.97MHz) 8) :lol: :lol: A i tak C64 Rulzzzz 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...