worek Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 zainstalowałem office xp i mi sie dziadoski ie6 wgrał. problem jest taki - jak włączam now okno to mi sie włacza bez pasku stanu na dole. musze włączać dla każdego okna nowy pasek , strasznie to męczoce. znacie jakieś manewry które sprawią ze pasek stanu bedzie cały czas??? a tak przy okazjii - da sie jakoś wyłączyć w ie6 żeby mi sie wszytkie okienka ie nie grupwały w jednejkomórce pasku start??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 1. skoro dziadowski IE6 to zmien przegladarke 2. prawy myszki na pasku / grupuj podobne przyciski paska zadan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worek Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 dzieki za odpowiedz na 2. poradzicie cos na pierwsze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...