rout Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 hey all od jakiegos czasu mam problem z radziem [ten co w podpisie]. objawia sie on tak , iz co jakis czas [teraz za kazdym razie po zalogowaniu sie] wywala mi komunikat ze : windows wykryl powazna usterke , zrestartuj system blablabla. to bylo na omegach 3.7 . teraz tzn na catach 3.10 , wczesniej omegach 3.9 objawia sie to tak , ze wyskakuje mi komunikat ze musial uzyc vpu recover bo karta nie odpowiadala na zadanie sterownika czy cus podobnego.. czy to wina karty? system swiezy , wczesniej mialem nv. pomozcie prosze.. nie wiem czy wysylac ja do serwisu.. probowalem roznych sterow , byly caty 3.7 , omegi 3.7, omegi 3.6 , omegi 3.9 , teraz caty 3.10 i dalej to samo:(((((((((((( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 co z wami jest? nikt nie wie czy tez nie chce mi pomoc? ehhh... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 te bledy sa na karcie niepodkreconej i podkreconej ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 tak , teraz jade na default i dalej to samo :(((( czyli karta? jesli tak to co mam powiedziec tym [....] z serwisu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 sprawdzales na innych systemach ?? (me/98??) albo na innym kompie ?? a jak grafa sprawuje sie w grach ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 nie sprawdzalem na innych sysach ni innym kompie bo nie mam gdzie . a w grach spoko , 0 artow , dobrze lata. tylko wkurzajace sa te zwiechy vpu:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...