Skocz do zawartości
wachowicz

FAT32 na NTFS - odzyskanie plikow - pomocy !!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Stracilem sens bytu:

Bylem zmuszony sytuacja sformatowac moja partycje (FAT32) (na dysku 40 Gb), zrobic z niej NTFSa i zainstalowac W2003 server. i wszystko bylo spoko pieknie, do momentu kiedy ziantalowalem winampa zeby posluchac muzyki, szukam sobie moich mp3. szukakam...szukam.......szukam......nagle mnie uswiadomilo ze mialem je na TYM dysku (a nie na sasiedniej 160 Gb)..... 20 Gb skrzetnie zbieranych i selekcjonowanych najlepszych (jak dla mnie) mp3 jakie istnieja poszlo sie pier***..... jestem w rozpaczy ....czarnej rozpaczy... (nie, nie mialem backupu, jutro mialem miec nagrywke DVD i chcialem to wypalic...) mam pytanie ... czy jest jakas mozliwosc odzyskania tych danych (wiem ze po formatcie sie, ale po zmianie systemu plikow?) jesli tak... to bardzo prosze podeslijcie namiary na jakis programik... jesli zalamie sie galaz pod moim ciezarem i nie uda mi sie powiesic - a mroz chwyci i sie nie utopie - no i nie bedzie za zimno ze nie uda mi sie zamarznac przez noc, a nie znajde kasy na jakas trutke dla szczurow co by ja zazyc, to wpadne tu rano zobaczyc, czy sie da czy sie nie da odzyskac moich kochanych mp3..... eh.... ide po line...............

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi