zavader Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Witam wszystkich overclockerow! jestem z powrotem na Forum! Po dluzszej nieobecnosci (jakies pol roku) wracam do Was moi kochani! NARESZCIE! Wpadlem na forum i w ogole widze zmiany i to nie tylko pod wzgledem technicznym ale sporo nowinec @: 1. Athlon -> Barton [cache] 2. Radeony ida w ruch 3. Sporo nowych twarzy! Sporo szperalem na forum, nawet bardzo sporo i znalazlem kilka ciekawych rzeczy:D Jutro sie bede bawil w BARTONOWANIE, tylko jeszcze sie nie doczytalem "HOW TO DO THIS", ale znajde, po to jest szukaj, nie podpowiadajcie bo strace frajde :) Poza tym zmienilem spzet troszke i bede sie bawil w OC, bo mnie tak korci ze..... !!! Tak wiec - pozdroofka ALL!!!! Powiedzcie mi co mam sobie znalezc, albo na co zwrocic uwage!! [DO ADMINÓW: Mozecie sobie zamknac ten topic, tylko poczekajcie az sie wszyscy grzecznie przywitaja :P] -= [ zavader ]=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Hehe chyba muszę zwrócić uwage moderatora na ten topic :D poza tym witam ponownie :D kwiaty i prezenty pózniej :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 Na przyszłość http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=41892 :lol: A tak wogóle to od jakioś od 2 miesięcy zaroiło sie nowymi użytkowniekami :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...