ja100 Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Po zainstalowaniu dodatkowego wentylatora do obudowy z przodu, temperatura w budzie zamiast się obniżyć, wzrosła o 1,5 stopnia, czy ktoś się z takim czymś spotkał? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 nie ma wyciągu ?? jepiej zainstaluj go pod zasilaczem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja100 Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 pod zasilaczem mam już jeden co wydmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>e powietrze na zewnątrz a ten dokupiłem żeby wciągał zimne powietrze z przodu, bo kompa mam w biurku prawie zabudowanego i strasznie się gorąco robi z tyłu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomachock Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 pod zasilaczem mam już jeden co wydmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>e powietrze na zewnątrz a ten dokupiłem żeby wciągał zimne powietrze z przodu, bo kompa mam w biurku prawie zabudowanego i strasznie się gorąco robi z tyłu a jakie masz temperatury ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja100 Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 przed założeniem 27 w obudowie 50 procesor w stanie spoczynku 57 w stresie po założeniu 28,5 w obudowie 52 procesor w stanie spoczynku 59 w stresie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 moze ten wentylator zaklucil jakos obieg powietrza w obudowie ? jaka masz bude ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja100 Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 budę mam modecom prostation Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja100 Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 Przy okazji życzę Wesołych Świąt wszystkim forumowiczom :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...