BiK Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 uruchomilem smscan i nie pomoglo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 ja tez mam baracude4 i chodzi elegancko tylko ze po pewnym czasie robi sie glosniejsza niz na poczatku i teraz zaczela mi sie bardziej grzac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 a ja tak lubię i abity i saegate i dołoze do tego jeszcze grafiki prolinka i teace :) Ja tez na Prolinka nie narzekam. tak :) no to jeszcze dołożę:) szajsung sw216 pali lepiej niż teac 516 / tylko że jest ładniejszy niż teac i mnie do zestawu z pionierkiem nie pasi :) ale serio to aż dziwne ale pali wszystko / tylko kwestia jaki soft i jak ustawiony :)/ i to lubię / kiedyś wykonałem dla testów i tak już zostało ale już obódów cedegena to nie luvię / zasilaczy też :)/ pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 Ja samsunga to kijem nie dotykam ;) wyrobilem sobie opinie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...