lopik_ Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Ludzie przeżyłem wczoraj szok grałem se w CoD MP i wychodze z gry i wchodzie do Mój Komputer a tam patrze i widze tylko mój nowy HDD (Maxtor 120GB 3 partycje) a starego nie ma (Samsung 40GB 3 partycje) i zrobiłem restart i wchodze do Biosu i nie ma mojego HDD sprubowałem przepiąć kabelki zasilające nic nie dało podpiąłem do innej taśmy nic nie dało i jeszcze jedno jak podpiąłem Maxtora na Cable Select jako master i Samsunga też CS jako slave to ani maxtora nie ma ani samsunga Co tym myślicie bo ja pierwszy raz się z takim czymś spodkałem a i ten hdd co komp go nie widzi na 90% coś się stało z zasilaniem bo jak go dotknąłem to nie czuje żeby jakieś drgania były HELP !!! HELP !!! HELP !!! HELP !!! HELP !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Hmm... jesli dysk nie daje oznak zycia to niestety chyba elektronika padla :( Czasem zdarza sie ze gniazdo od zasilania sie oderwie, ale to bywa wtedy gdy czesto sie odpina i podpina dysk. W takim wypadku jak sie porusza wtyczka to powinien choc na chwile zaskoczyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 btw mocno byly te dyski nagrzane po graniu? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 btw mocno byly te dyski nagrzane po graniu? :) raczej nie ten co mi padł miał około 30-35C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...