KubuŚ Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Czy zasilacze chieftec maja jakis bezpiecznik, pytam bo mialem ustawione napiecie 115 zamiast 230 i zrobilo tylko "pstryk" i ruszyc nie chce? :( :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holtek Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Każdy zasilacz ma bezpiecznik. Mam nadzieję, że padł ci tylko bezpiecznik a nie klucze. Często naprawiam zasilacze i wiem że po przełączeniu tego przełącznika potrafią sie spalić właśnie tranzystory kluczujące, czasmi i wybuchnie kondensator a i sie zdarza że tranzystor w pomocniczej przetwornicy jest spalony. Ale jak to jest zasilacz Chieftec'a to raczej nie będzie aż tak źle :) . Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skamilos Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 u mnie stało sie to samo? Pomocy gdzie ten bezpiecznik jest w chieftecu hpc 360-202??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubuŚ Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 Ja swój zasilacz wysłałem na gwarancji i dostalem nowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubuŚ Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 Kupowałem na http://www.chieftec.pl/ , wysłałem zasiłkę i napisałem że po prostu nie działa, bez żadnych problemów przysłali nówkę z nową gwarancją życzę powodzenia z zasiłką pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...