hitman44 Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Mam dysk Samsung 80GB 7200 rpm 2 MB Cashe i wykrywa mi go jako 30 GB na płycie Lite-on AA280 z biosem 1.04 (luty 2003). Czy nowy bios załatwił by sprawę? Jak tak to skąd go ściągnąć, bo na stronie producenta nie ma? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 BIOS byc moze rozwiazalby ten problem, ale ten co masz jest stosunkowo nowy, wiec powinien poradzic sobie z dyskiem 80GB sprawdz czy nie masz przypadkiem zworki na dyku ustawionej tak, aby dysk mial 32GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hitman44 Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zworka jest dobrze, dysk mi na epoxie 8RDA+ (właśnie się przepaliła) chodził dobrze, a na tej płytce nie chce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi oba Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 miałem ten sam problem, winna była źle ustawiona zworka, kilka razy sprawdzałem i niby było ok, dopiero jak nie wiedziałem za co się <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> poczytałem dokładnie opis na naklejce, teraz jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hitman44 Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 dzięki za pomoc już jest OK (aż mi się nie chciało wierzyć że to tylko wina zworki) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...