coolik Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 http://www.mp911.neostrada.pl/bus.jpg - wypasiona regulacja obrotow 4 wentyli na lm317+skala wyswietlajaca predkosc wybranego wiatraka na 10Ledach...a wybor za pomoca mikroprzycisku i ukladziku 4017... mysle zeby jeszcze dorzucic wlacznik/wylacznik swiatla rownierz na microswitchu i przerzutniki typu d i dwoch tranzystorkach... no i tym samym sposobem dorobic wlaczniki/wylaczniki wentyli, bo po co przy skreceniu potencjometrem do zera (czyli ok 1,2Volta idzie na wiatrak a jeszcze wiecej sie odklada na lm) ma sie grzac silniczek od wiatraka i po co ma grzac sie lm317... co o tym myslicie?? looknijcie na schemat i czekam na wszelkie propozycje, uwagi etc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mp911 Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 no widze Coolik ze zrobiles to za mnie. thx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 Bardzo ciekawie sie zapowiada :) Coolik jestes autorem tego schematu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cammaro Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Czy mógłbyś zamieścić schemat już z włącznikami. Jestem ci bardzo wdzięczny za ten schemat i mam zamiar go sobie zrobić jak tylko mi sie uda pokaże zdjecia. Dzienks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...