Themonic Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Witam, niedawno podkrecilem sobie JUHBA z 1700+ na 2000+(stare mobo) podkreiclem go przez mnoznik 12.5 x 133 , napiecie 1.5(deafault) aha troche zwiekszylem tysh napiecie na ram i od tego czasu czasami zawiesza mi sie komp slychac wtedy dziwny pisk w glosnikach i wszystko staje wie ktos przez co to moze byc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Themonic Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 aha wlasnie temperatura na procu wynosi od 34(w spoczynku) - 39( po ostrym graniu :twisted: ) Vulcano 7 rox 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Napisz jaki masz RAM - dual 3 nie :?: Jakie timingi :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Wiec tak jezeli napiszesz jaka plyta to moze sporo wyjasnic - mialem to samo na ecs k7s5a - polecam sprobowac na inym zasilaczu - jezlie bedzie to samo to ja stawiam na plyte (u mnie bylo tak: mialem ecs'shita i mialem zwisy zmienilem zasilacz zwisy minely na jakies 3 tyg potem znowu sie pojawily - problemem bylo to ze plyta nie trzymala napiec) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Themonic Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 moja plyta to soltek 75 kav Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Themonic Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 wiec jak ma ktos ejszcze jakies pomysly? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...