whyte Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 Radiatorek zalozylem na pamiatki dalem pasty silikonowej i na rogi kleju super glue. jak to teraz besoiecznie zdjac. I czym domyc pamiatki zeby ni bylo sladu po kleju???????? :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasior Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 soróbuj szczelnie zapakować grafe do jakiegoś worka i włozyć ją do zamrazarki na chwile to moze puści ale nie daje gwarancji bo to działało z klejem termoprzewoszącym na mojej starej rivie . ja to nie poskutkuje to sprubuj puścić kropelke acetonu na kropelke tego super glue to moze go rozpuści a tak wogule to mogłeś to przykleićna silikonie po rogach bo fajnie zchodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 Jak sie bawiles super glutem to moga byc duze problemy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkAtaN Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 Moim zdaniem powinnes po zamrozeniu karty wsadzic noż miedzy pamieci a radiator, najlepiej bardzo ostry ( i bardzo ostroznie ) a pozniej rozpuszczalnikem (chociaż nie wiem czy sie osłona na pamieci nie rozpusci )rozmoczyc klej i zeskrobac go. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 ja sciagalem super glue z pamiatek pasta do sciagania farby.idzi do sklepu z farbami albo chemicznego i popros o taka paste.jest w puszcze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 SNAP jak tam radiatorki? :? Masz jeszcze ta miedz? :) Jaka ma ona wysokosc i ile jej jeszcze masz? 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whyte Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 okay dzieki. Sproboje z ta pasta do sciagania farby. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...