bogdans1 Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Co może dziać się z kartą, gdy podczas robienia testu w 3DMarku2001 podczas przełączania testów pojawiają się takie dziwne szlaczki - jak błyskawice na ekranie. Jak jest test wszystko jest ok, tylko jak są zmiany to są te szlaczki. Problem ten wystąpił na Bartonie 2.5 i Athlonie 1700XP a na P4 2.66 wszystko było bez problemu... nie wiem od czego to zależy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 moze od plyty glownej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Witam. Polecam temat jakieś 7 pozycji niżej, ale do rzeczy. http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=538...r=asc&start=150 Poszukaj w tym temacie, Anti2k udziela odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdans1 Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Wiekie dzięki - jakoś przegapiłem ten rysuneczek- o to mi chodziło. Tylko to rozwiązanie zaproponowane przez @Anti2ka mi nie pomogło :( Suwaki mam ustawione na max wydajność i to się pojawia. Na innej karcie Sapphire na 1700XP to miałem dopiero po podkręceniu procka- na standardzie działa normalnie, a tu... zawsze taki obrazek się pojawia :( I już nie wiem jaka jest tego przyczyna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackul Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 bogdans1 - tez to mam, mi rowniez suwaki nie pomogły, ale czy to ci naprawdę tak bardzo przeszkadza :?: Jak dla mnie to jest to nieszkodliwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdans1 Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Mi to nie przeszkadza ;) ale chciałbym znaleźć rozwiązanie :)... a w zasadzie powód od czego tak sie dzieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anti2k Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Nie wiem od czego takie badziewie sie robi, ale u mnie suwaki pomogly, a co ciekawe, karta juz tak nie robi, nawet w innym kompie i systemie. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 tez mialem takei krzaki miedzy testami, rozwiazalem ten problem zwiekszajac agp size z 64 na 128mb pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek176 Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 dokładnie tez zmieniłem na 128 architecture AGP memory i jest ok !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...