buszi Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 miałem kiedyś taki mały programik (wpis do rejestru) do kręcenia geforce'ow. zapomniałem nazwy. może mi ktoś przypomnieć ewentualnie podać linka. głupia sprawa ale nic na ten temat nie znalazłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co3en Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 :arrow: URL http://download.softpedia.com:8080/TWEACK/...e_overclock.zip kliknij na to samo sie doda :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 "Hkey Local MachineSoftwareNvidia CorporationGlobal". Utwórz w nim podklucz "NVTweak" i załóż w nim wartość DWORD o nazwie "CoolBits" przypisując jej 00000003. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buszi Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 dzięki ale już znlazłem. coolbits się to zwało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...