ZaioN Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Witam. Problem polega na tymze CD-ROM nie chec sie otworzyc w momencie gduy nie ma w srodku plyty ale gdy jest (opbojetnie jaka) to sie owtiowera.... co zrobic? :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 moj stary lg32x mial tak samo... po pewnym czasie mu przeszlo, bez zauwazalnej przyczyny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 nie posuwaj wiecej cdka to sie bedzie wysuwal sam ;) (*just kiddin') a serio to wez go wyczysc odkurz, tak zamontuj by dzialal w warunkach wentylowanych ;) lg robią rozne cuda, czasem kurz tez wiele moze namotac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZaioN Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 W sumie to jak go tydzien temu czyscilem i to sie stalo w nocy jakos ale komp byl wylaczony po prostu wlaczylem kompa i "dup" nie chce sie otworzyc:) hehe a CDika nie posuwalem nie kreca mnie martwe rezeczy:P hehe dzieki za pomoc:)pozadrawiam:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 ja terz mam takie cos musze wswojego przy*%#&*(% z piachy to sie otwiera :D ma cos z dociskiem magnetycznym zamocno trzyma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sys@k Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 taka akcja dzieje sie jak sie srobki przyjebie na maksa. popuscie troche a ukaze wam sie tacka 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...